Ruimtebesparende en speciale bedden

Naast de standaard één- en tweepersoons bedden hebben wij voor U ook nog een aantal ruimtebesparende bedden. Bijvoorbeeld:

LEBOMA, de unieke combinatie van bed en opbergruimte uit Scandinavië. Leboma heeft vele mogelijkheden wat betreft de breedte- en lengtematen, houtkleuren, hoogte van het ledikant, laden indeling, klassiek of modern. Ondanks de laden kunnen wij dit bed ook leveren met elektrisch verstelbare bodems.
SENIORENBED - Het ledikant is ook verkrijgbaar op wielen en in diverse kleuren. Tevens een 2 persoons uitvoering en als uitrijkamer.   
de AVEK dubbeldiva DUET. Een robuuste en aantrekkelijk geprijsde logeercombinatie. In de afmeting 90 x 200 en de kleuren wit, antraciet, zwart en aluminium. Overige maten zijn alleen verkrijgbaar in antraciet-zwart.
het AVEK vouwbed WING. Een comfortabel en compact vouwbed tegen een aantrekkelijke prijs in de kleuren antraciet-zwart. De lighoogte met matras is 37 cm. Ingeklapt zijn de maten 45 x 80 x 114 cm. (d x b x h).
Houston: Een praktisch zorgbed. Dit elektrisch verstelbare hoog/laag bed met verstelbare boden biedt u het gemak bij zorgsituaties.

Nieuw Bed? Hoofdkussen kado!

Leboma

Geen afbeeldingen