Maak nu een afspraak voor een persoonlijk aangemeten Perzona matras

Een goed matras is essentieel voor een goede nachtrust. Elke lichaam is anders en iedereen slaapt anders. Het kan zijn dat u op uw zij ligt of dat u op de rug in slaap valt. Voor elke type slaper hebben wij een matras. Kom langs in onze winkel en wij maken samen een scan van uw lichaam. Hierna weten wij precies waar uw lichaam meer en minder ondersteuning nodig heeft. Doordat het matras geheel op uw lichaam is afgesteld krijgt u de nachtrust die u verdient.

Gratis check-up

Aangezien je lichaam en je ondersteuningsbehoefte in de loop der jaren kan veranderen, is het goed om te weten dat je matras ook met je mee kan veranderen. Hiervoor kun je bij ons terecht voor een gratis check-up. Samen bekijken we dan opnieuw welke tubes eventueel een andere ondersteuning moeten geven.

  • Boxspring

    Kies uw bedbodem Keuze uit meerdere stofsoorten Kies de kleur die bij u past Maak een keuze uit de designpoten
  • Matrassen

    Afgestemd op uw lichaamshouding Optimale drukverlaging Persoonlijke ondersteuning 100 dagen omruil garantie
  • 1

Uw eigen persoonlijke boxspring samenstellen

Matrassen

Jouw matras is uiteraard afhankelijk van je slaaphouding, lichaamsbouw en persoonlijke voorkeuren. Naast het feit dat Perzona voor iedereen een op maat gemaakt matras kan samenstellen, maken we gebruik van de beste materialen. Je hoeft dus niet langer meer te kiezen tussen de goede ondersteuning van een pocketvering matras of een drukverlagend matras. Perzona combineert het beste van alle matrassoorten in één matras: het hybride matras. Onze hybride matrassen kenmerken zich door een optimale drukverlaging en een persoonlijke ondersteuning dankzij het gepatenteerde Tube Layer System. De Legget & Platt Multispring pocketveren hebben een enorm aanpassingsvermogen die bijdragen aan een ultiem slaapcomfort.
Ook goed om te weten: bij aankoop van je matras geldt er een “100 dagen omruilgarantie”. Als het matras niet aan de verwachting voldoet, kun je het matras binnen 100 dagen omruilen voor een ander Perzona matras.

Bedbodems

De Perzona Individual support bedbodems zijn speciaal ontwikkeld voor de Perzona matrassen. In dit innovatieve bedbodem concept sluiten de 7 zones in de bedbodem naadloos aan op de 7 zones van het Perzona matras, wat zorgt voor een optimale aanvulling in je ondersteuning.

Boxsprings

Niet alleen een Perzona matras wordt volledig aan jouw wensen aangepast, je kunt ook je bed naar jouw persoonlijke voorkeur samenstellen. Kies jouw bedbodem, favoriete kleur, stof en designpoten (speciaal ontworpen door de Nederlandse ontwerper Ben Hoek) en je bent verzekerd van een heerlijk slaapklimaat. En dat voor vele jaren lang.

Nieuwsgierig geworden naar meer? Kijk op www.perzona.nl  
Of kom proef liggen en maak gratis een afspraak voor de MyScan meting. 

 

Nieuw Bed? Hoofdkussen kado!