Auping

Logo_Auping-FP

Auping werkt met passie en nieuwsgierigheid aan het ultieme slaapcomfort van morgen. De kernwaarden van Auping zijn: gepassioneerd, transparant, innovatief, elke dag beter en betekenisvol. Auping blinkt uit in design door zowel eigentijdse als tijdloze en kwalitatief hoogstaande ontwerpen te leveren. Met een bed van Auping begint u de dag uitgerust en energiek. Auping streeft naar duurzame bedrijfsprocessen, producten en diensten.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar www.auping.nl 

Bedden

Met de bedden van Auping kiest u voor slaapcomfort van het hoogste niveau. Word fris, fruitig en uitgerust wakker. Onderstaand vindt u een selectie van de Auping bedden.

‘Auping Nights, Better Days’

Spiraalbodems

Van alle bedbodems heeft de spiraalbodem de meest open structuur. 80% van de spiraalbodem zorgt ervoor dat schone en frisse lucht kan ventileren. Goede ventilatie is zowel goed voor de hygiëne als voor de levensduur van uw matras. De spiraalbodems van Auping zorgen voor een gelijkmatige ondersteuning van het lichaam. Ze zijn onverwoestbaar en geschikt voor bijna elk bedmodel. Onderstaand vindt u een selectie van de Auping spiraalbodems.

Matrassen

Een goed matras is van belang voor een optimaal herstel van het lichaam gedurende de nacht. De matrassen van Auping zijn voorzien van de beste absorberende materialen waardoor het vocht wat u in de nacht verliest niet in uw matras blijft, maar wordt afgevoerd. Hierdoor hoeft u een Auping matras niet om te keren. De Auping matrassen zijn geschikt voor zowel de spiraalbodems van Auping als voor de boxsprings. Onderstaand vindt u een selectie van de Auping matrassen.

Nieuw Bed? Hoofdkussen kado!

Matrassen keus genoeg ...

Matraskeuze1